Og alle var enige om at det hadde vært en fin halloween!

Ute løper godte glupse små unger som er kledd ut som spøkelser, personlig syntes jeg denne høytiden er litt unødvendig å feire her i landet, siden nesten ingen tar det seriøst! Men gøy er det jo. Har invitert 6 godte glupske venniner til huset mitt. Planen er å slukke alle lys og kun tenne stearinlys, kose oss med god saker og se på en super skummel skrekkfilm. Høres ikke det bra ut?

 

Happy haloween til alle sammen!Litt av en tur vi hadde i dag, eller hva? Det finnes ikke bedre tur enn å sitte i sandvika å spise godteri og drikke cappuchino!God morgen alle sammen! Nå har jeg nettop spist en veldig klassisk frokost som bestod av egg and bacon.              Så nå er jeg klar til å gå en skikkelig skogstur i den norske natur.

Ut på tur aldri sur, vi blogges!

Nå skal jeg legge meg i den koselige sengen min, og tenne noen søte lys. Høre på søt musikk fra spotify listen min og lese litt i yndlingsboken min The Secret!

 

Natta alle sammen, drøm søtt.
Og jeg vil hilse til mine to små søte bestevenner Kari og Maja


Idag var mamsen og jeg en liten shopping tur på Storo shopping senter! Jeg liker det senteret egentlig ganske så godt, selvom det er mye av de samme butikkene på sandvika. Er egentlig ganske lei av Sandvika nå for å være ærlig. Så siden det regnet, så dro vi likså godt på Storo. Jeg kjøpte litt forskjellige plagg som er perfekt for årstiden. Fant blant annet en super søt t-skjorte fra Malene BirgerHøyer. Med super-søte sløyfer på! Loved it. Malene Birger har utrolig mye fint i høst kolleksjonen sin nå. Mye er desverre dårlige ull plagg, som loer en del mye. Men ellers er det utrolig mange fine jordfarger, litt svart, med tegn til lyse rosa og fersken, inkludert en hel masse diamanter og annet stæsj! Love Love Love Love Love Love it.
I denne nydelige sangen her:

Nå kommer jeg til å høre på den om og om og om og om og om igjen, helt til jeg blir lei.

Andre som elsker denne sangen?
Jeg har ikke blogget på evigheter... Så det er vel kanskje på tide å starte igjen? Kan ikke love at jeg kommer til å klare det. Men, jeg skal prøve mitt beste! Så vi for nå se da. Du for nesten ønske meg lykke til.

Jeg har også fått en ny header, som en fesh og ny start på en blogg periode. Hva synes du?


Vi blog ges!
Hei lesere! Lenge siden jeg har blogget nå, altfor lenge siden.

Jeg har nylig fyllt 15 år, og i gave fra foreldrene mine, ble jeg spandert på en liten fotoshoot.

Det var utrolig gøy å bare stå der å leke foran kamera linsen. Følte meg som en liten modell da jeg trasket nedover frognerparken. Med en proff fotograf gående etter meg, inkludert en fyr som måtte holde sol lerret, eller hva nå det kalles. Det var nok en del øyne jeg fikk etter meg. Jeg tok også noen bilder inne i studioet!

Dette var en utrolig morsom opplevelse! Dette er bilder man kan se tilbake på, og smile masse av.

Vi får ikke bildene før om en ukes tid, og jeg er skikkelig spent. Håper virkelig at det ble noen fine bilder av meg.