Den er såå fiiiin!
Nå er jeg endelig ferdig med eksamen for gått! Desverre ble ikke resultatet på engelsk eksamen det jeg hadde håpet på.... så det var litt synd.. med tanke på hvor hardt jeg hadde jobbet. But, life moves on. Men, selv om dette var en diger nedtur, så var det ihvertfall veldig opptur å se bestevennen min igjen. Vi dro en liten tur på Sandvika, hvor jeg fant en helt nydelig sommer kjole! Som jeg forelsket meg helt i. Håper virkelig den blir min om ikke så lenge. Jeg begynner allerede å bli litt bedre humør etter eksamens resultatet.

Ha en fortsatt fin dag!

Jeg er så glad for at jeg kom opp i engelsk, og ikke matte eller fransk! Hurra! Men, fortsatt er det mye som kreves til presentasjonen i morgen... so better stop blogging and back to the jobbing! Men, ha en fin dag da dere! Og teeenk at det snart er sommerferie! Gleder meg helt enooormt mye! 

Hva kom du opp i? Andre som gleder seg til sommerferie?


Til hytta mi, og skal bli der helt fram til tirsdagen! Det blir faktisk veldig deilig og komme seg litt vekk fra internett og sivilisasjon for en stund. Ønsker alle en kjempe fin helg! Og vi blogges
Idag besøkte jeg kattungene til pusekatten til Kari! Det er bare heeelt utrolig skjønne!


Stolt pusemamma!
Er ikke de ikke nydelige?


Så utrolig herlig at sola stakk en tur til huset mitt! Nå skal jeg virkelig slappe av med druer, peanøtter og gresk yoghourt. Utrolig deilig å tenke på at jeg har fri heeelt fram til tirsdag... jeg kommer ikke over det. Nå skal jeg ut å fortsette å nyte solen!

Tudeliduu, og vi bloggesJeg kom opp i pulje 2, akkurat som jeg ville! Så nå skal jeg slappe av med enda en dose med langhelg.

Jeg er lykkelig! 
Nå er jeg hjemme etter en jentetur på hytta mi fra onsdag til fredag! Det var en minneverdig tur, og det som skjer i bogen blir som sagt i bogen.

Har du også hatt en morsom langhelg?