Er du også glad?
Det etterlater seg søte små vanndråper på blomstene, og når man kan ligge inne og høre på at det regner.Hva syntes du?
På tirsdagen hadde min kjære mamma og pappa bryllupsdag, og har vært gift i hele 15 år nå! Vi feiret dagen med å dra på en veldig eksotisk resturant i Asker som heter Villa Malla. Med kunstige palmer, hvit sand og mat fra alle slags forskjellige nasjonaliteter fikk jeg virkelig følelsen av å være i et helt annet land. 
Mange er skeptisk til loppemarkeder, og finner sjeldent noe fint. Men, da har de antaglivis ikke tatt seg ordentlig god tid og sett nøye etter, for før du vet ordet av det ligger det en skatt rett foran deg. For meg er det som å gå på skattejakt når jeg roter rundt i kleshauger på loppemarkeder. Det er billig, itilegg til at jeg syntes det er spennende å tenke på at det man kjøper på loppemarked har en hel historie med seg. Desverre er loppemarked sessongen snart slutt, og jeg har bare fått vært på 4 loppemarkeder. Men, jeg har ihvertfall fått shoppet litt.

Miu Miu vesken som jeg og Marie fant på loppemarked ifjord!

Hva er ditt syn på loppemarkeder?

Er ikke disse skoene bare helt nydelige??? Alle skoene er fra Zara hvis du lurte.
Her er noen søte bilder ifra 17.mai! Bedre sent enn aldri sier nå jeg..


Hadde du en fin 17. mai?


Ikveld har jeg bare slappet av med Sushi, norske talenter og bare kost meg skikkelig! Det er så deilig å gjøre ingenting. Etter en laang uke med bare matte forberedelser, syntes jeg det er vel fortjent med helg. 

Ønsker alle en flott fredag!
Nå har jeg nettop kommet hjem fra loppemarked på Eiksmarka skole! Fikk kjøpt meg en del godsaker, som jeg skal vise fram til dere lesere litt senere. Idag er planen og ta seg en liten tur på Elixia før jeg skal i bursdagen til Anna. Jeg har desverre ikke fått muligheten til å blogge no særlig i det siste , pga skole osv. Derfor skal jeg prøve å blogge litt idag, så det er bare å følge med kjære lesere!

 

Her er ihvertfall dagens outfit

Topp: H&M / Shorts: Le Full / Veske: Miu Miu / Solbriller: H&M / Sko: Acne kopier

Like it?


Hannah og meg!


Nå skal jeg i Eva sin bursdag, og heldigvis for henne så er været helt fantastisk! Så vi skal sitte ute og kose oss på terassen hennes regner jeg med. Gleder meg!Kjole fra Bikbok som jeg kjøpte i byen med Tuva igår.Og skoene fra Nelly!
Teknisk sett er det ikke lenger fredag, men lørdag.. hvis vi tar en liten titt på klokken... men, bedre sent enn aldri er det vel noe som heter? 

Andre som også elsker fredager?

Her er resultatet av fotoboken min..


Hva syntes dere?


Andre som også elsker vårens sterke farger?

Jeg har laget en spilleliste som er perfekt for vi som ikke alltid klarer å sove.

Trykk her hvis du vil ha spillelisten!

Sweet dreams
Etter en lang dag med skolearbeid, så skal jeg endelig slappe av med kokkosbolle, vannmelon, potetgull og min nye yndlingsbok Spis Lev Elsk! Da ble visst ikke søndagen min så ille allikavel.Så det ikke godt ut?
Er det skole, skole, og atter skole som står på menyen. Her skal det skrives dokumentasjon av fotoprosjektet mitt, her skal det jobbes med naturfags rapporten og her skal det øves til samfunnsfags prøven som består av hele 3 kapitler.... Hvor ble søndagen min av? Dagen som opprinnelig er ment til å være en fridag? Den eksisterer isåfal ikke lenger.

Igår var jeg i Hedvig og Amanda sin bursdag, veldig hyggelig! Utrolig nok så tok jeg nesten ingen bilder, så jeg legger til et bilde som Elsa tok. Meg og søte Selma!