Nå er jeg endelig ferdig med foto prosjektet mitt, og har sendt albumet til fremkalling hos Japan Foto, og er blir ikke ferdig før om 7-10 dager. Jeg legger ut alle sidene av fotoboken når jeg har fått boken fremkalt, imellomtiden kan dere få en smakebit av forsiden av boken. Gleder meg skikkelig til å se fotoalbumet i ekte vare!


Ser forsiden lovende ut?
Tilbringte jeg med mine kjære venniner Marianne, Amanda og Selma.


Det er litt trist at påskeferien er over... men, det var deilig så lenge det varte!


Idag dro mamma og jeg på CC, for å titte på flate vårsko. Jeg endte faktisk opp med  to par nye vårsko! Ikke verst eller hva? Nå har jeg ett par sandaler ifra Michael Kors, utrolig behagelige, og et par ballerina sko fra Pretty Ballerinnas. Jeg må si jeg er veldig fornøyd, og gleder meg til å tilibringe sommeren med disse nydelige vårskoene.Hva syntes du om mine nye vårsko?
Ett par vakre Gabela sko fra Nelly er på vei hjem til meg! Jeg håper de passer perfekt til mine føtter, og jeg gleder meg til å ta de i bruk! Disse skal bli perfekt til sommeren! 

Hva syntes du?Bilder er tatt av meg, for de som lurte.


Nå er jeg hjemme etter 3 fantastiske dager på hytta! Har kost meg skikkelig, med herlig sol, påskegodt, Elle, Påske-kryssord, musikk, fotoprosjektet mitt, film og bare slappet av sikkelig, mamma og jeg var også på en liten shoppingtur i Sandefjord. Inkludert en stor opplevelse jeg fikk meg til å fullføre i påsken, var på onsdagen da jeg stod opp klokka halv 6 om morningen for å ta meg en joggetur i soloppgangen opp til et fantastisk utsiktpunkt! Det er noe som virkelig må gjentas, det var rett og slett herlig! 

Det er så herlig å tenke på at sommeren nærmer seg med stormskritt, og det er ikke mange dager igjen før det er helt grønt og frodig ute! Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile.

Ønsker alle en fortsatt fin påske!


Bilder er tatt av meg, for de som lurte

Nå blir det utrolig deilig med en påskeferie, og jeg drar ned på hytta i stokke, som ligger ved sjøen allerede imorgen. Der skal jeg slappe av, kose meg med påskesolen, lese i gode bøker, gommle i meg påskegodt, ta masse fine bilder, gå koselige turer, shoppe i Sandefjord, treffe mommo, og kanskje treffe Henriette. Det blir egentlig veldig deilig å ikke ha internett for en stund, og heller bruke tiden min på andre ting. Og som dere sikkert skjønnte, så betyr dette null blogging helt fram til torsdag! 

Ønsker alle lesere en utrolig fin påske!

Hva skal du i påsken?


Nå har jeg kost meg med egg&bacon på terassen, og heldigvis stakk solen fram fra sitt skjulested! Klokka 15.00 skal jeg møte Selma på Elixia, siden da skal vi på spinning, og trene oss fit til biknisessongen. Ellers kommer det nok til å bli en god del blogging idag! Stay tuned, og ha en fin søndag.
Gjett hva jeg kjøpte idag? Makro linse!!!! Helt utrolig hvor fantastisk bildene blir, så idag lekte jeg meg med den nye linsen min, utrolig gøy! Man skulle nesten tro det var kunst, og ikke foto. 


Hva syntes du?
Igår var jeg i Martine sin bursdag, som ble veldig vellykket! Vi koste oss hele kvelden lang med musikk, dans og morro! Ble også kjent med noen nye jenter, som også var veldig koselig. 

Martine og meg!Meg og Corny!
Kjole: H&M / Sko: Bruno Magli, kjøpt i Italia / Armbånd: Konfgave
Hva syntes du?

Legger ut bilder fra bursdagen imorgen.


Atm er livet veldig flott og godt! Har hatt en veldig fin dag i frognerparken, med herlig sol, og en veldig lang og koselig samtale om alt og ingenting. Hvem jeg var i frognerparken med, røper jeg nok ikke til dere lesere.. Her er en smakebit fra kjolen jeg kjøpte idag! Utrolig stilig rygg på denne kjolen! Gleder meg til å bruke den i Martine sin bursdag.
For people falling in love!Det er vår, og kjærligheten er i luften!
Idag var det helt utrolig herlig vær, og Marie og jeg stor-koste oss på terassen i bare bikini, sammen med herlig jordbær, sørlandschips, druer og sjokolade. For en herlig dag!


Hvilken er din favoritt?


Når biene har våknet til live, for å ta sin første slurk av blomstenes nektar!Og når du kan sitte på terassen og kose deg med jordbær, og hjemmelaget is på terassen, uten å måtte fryse!
Idag tok mamma og jeg turen til loppemarkedet på lysejordet skole hvor jeg fant 10 bøker som vekket min oppmerksomhet! Nå har jeg virkelig en god del lesestoff til tiden fremover. Det er virkelig herlig å tenke på at mamma og jeg fikk hele 22 bøker til 100-lappen! 

Noen som har lest noen av disse bøkene?


Skjerf: Beck Sonder Gaard / Jakke: Zara / Topp: H&M / Bukse: Zara / Sko: Filippa KJeg elsker min nye vårjakke!

Hva syntes du?
Nå har jeg sittet ute og kost meg med lunsj, også leste jeg litt i øya. Utrolig deilig med så herlig vårsol! Koste meg skikkelig på terassen, synd at solen forsvant bak noen trær... jaja.... jeg må uansett øve til mattetentamen.

Ønsker alle lesere en utrolig fin onsdag!


Genser: H&M / Ola-Shorts: Gina Tricot / Smykke: Pees / Armbånd: Thune / Ring: Sommergave fra Quba

Hva synes du?
Det var kjærlighet ved først klikk når jeg fikk øye på denne jakken på Zara.com! Jeg tittet på den når jeg var på Zara på lørdagen, men desverre hadde de den bare i large. Så jeg skal komme tilbake dit imorgen, og hvis jeg er veldig heldig, så blir denne nydelige jakken min.Hva syntes du om jakken? Tror du den vil egne seg bra til sommeren?
Ligger jeg i sengen og smiler siden jeg endelig har blitt frisk etter den grufulle forskjørelsen i brystet. Grunnet denne forskjørelsen så har jeg ikke hatt overskudd til å blogge de 3 siste dagen, shame on that. 

På lørdagen dro jeg og Kari en liten tur til byen på jakt etter den perfekte vårjakke. Vi avsluttet byturen med et koselig opphold på Bolivar, som ligger på Majorstuen. Der koste vi oss med en god kopp kakao, og en lang og god samtale.

Herlig!På kvelden dro jeg til Cornelia og sov der for natten. 

Det var den lille oppdatteringen fra mit praktfulle liv, ha en fin dag!
Se hva jeg var så heldig å få av min kjære tante Inger!Andre som har startet så smått å glede seg til påsken?
Det har jeg ihvertfall.