igår var mamma og jeg på shopping, enda jeg følte meg utrolig dårlig og hadde feber. Men, så glad man faktisk være i shopping! Jeg kjøpte mange søte vår plagg fra H&M og Gina Tricot.

Hva syntes du?
Jeg har hentet klærne fra H&M, Gina Tricot og Zara.

Denne våren har jeg tenkt til å bruke mye jordnære og nøytrale farger, som er perfekt å kombinere sammen med tilbehør i en helt annen, og rimelig knæsj farge (eks: blå sko). Så har vi jo jeans shortsen som er en veldig moteriktig investering denne sesongen, og er perfekt til en litt løs og ledig topp. Vi har jo også de super trendy ponchoene, som finnes i mange ulike varianter. Lange, hippie kjoler er også helt klart en favoritt i mine øyne! Og man kan faktisk finne en for rundt 200 lappen på H&M.

Nå gleder jeg meg virkelig til morgendagens shoppingtur med mamma!

Hva insiprerer deg denne våren?
Idag er jeg hjemme tidlig fra skolen, i og med at jeg ble ferdig med norsktentamen min etter tre timer. Utrolig deilig å slutte så tidlig spør du meg! Oppgaven var å skrive en sakpreget tekst, og jeg valgte "meningen med livet", oppgave tre. Denne oppgaven mestret jeg egentlig ganske så fint føler jeg, siden jeg allerede har gjort meg opp noen tanker om dette emnet.

Her er stilen:

 

Vi ankommer jorden, lever forhåpentligvis et vellykket liv, og til slutt forlater vi den. Det er livet som vi kjenner til i dag, enkelt og greit.

Vi kan spørre oss selv om hvorfor akkurat vi fikk livet i gave? Og hvorfor ikke den andre sædcellen? Men, det eneste vi kan gi til svar er en lite mettende teori. Skal livets mening virkelig forbli et spørsmål uten svar?

 

De eksistensielle spørsmålene

I flere århundrer har vi mennesker stilt en rekke eksistensielle spørsmål, men ingen av spørsmålene ser ut til å kunne besvares.

Vi er sultne på svar, og vi er lei av å vente. En teori vil bare kunne slukke nysgjerrigheten for en stund, og vil aldri kunne gå under betegnelsen svar.

Kanskje det ikke er meningen at vi skal gruble på slikt? Finnes det kanskje ingen hensikt med at vi eksisterer? Mange velger å ikke tenke for mye på det, og kjenner en dårlig fornemmelse av bare tanken på dette foreløpig ubesvarlige emnet.

 

Ingen mening sa du?

At livet oppstod uten mening, og at alt har en naturvitenskapelig teori gjemmende bak seg, skremmer meg. Noen skremmes av tanken om meningen med livet, mens jeg er tvert imot, og skremmes av tanken om at livet ikke har noen mening. Jeg velger heller å tro på Gud, enn å ikke tro at det er en mening bak fødsel, liv og død. Men, hvorfor har det seg slik at vi ble plassert på jorden uten å vite hensikten til det? Jeg kjenner jeg virkelig lengter etter et svar.

 

 Vi finner trygghet i religion

Innenfor de utbredte verdensreligionene Kristendommen, Jødedommen, Islam og Hinduismen, ser vi en likhet, de prøver alle tre å besvare meningen med livet. Dette er for mange mennesker veldig betryggende, og de velger å overse det faktum om at religion mest sannsynlig er skapt ved hjelp av fantasi og teori.

Mens for sånne som meg, så er ikke en religion et godt nok grunnlag for at jeg skal vie livssynet mitt til troen. Jeg tror det finnes en kraft som gir livet vårt en hensikt, men i og med at vi med ingen måte kan bevise dette, så velger jeg å stille meg nøytral. Jeg har altså konfirmert meg borgerlig, hvor man legger fokuset på etikk og moral uten å måtte kombinere det med Jesus og hans tolv disipler.

 

Mening eller ei

Om livet har mening eller ei kan vi med ingen sikkerhet svare på. Men, siden vi først og fremst er her på jorden, så kan vi vel kanskje anta at det ikke er uten grunn heller. Du var jo trossalt en blant tusen andre sædceller som rakk fram i tide! Mening eller ei, så skal man heller ikke gå og gruble på det eksistensielle året rundt, selv om det er aldri så sunt!

 

Jeg velger å tro at vi kun lever en gang, så hvorfor ikke nyte det livet vi har fått i gave her og nå?

Men, spørsmålet om "meningen med livet", vil følge meg helt frem til graven, med mindre det ikke besvares før eller siden.

Fram til den tid, vil jeg velge å tro at det er en mening bak alt. 

 

Hva syntes du om teksten?
 Sweet dreams!
Hei alle kjære lesere! Jeg fikk desverre ikke blogget noe igår grunnet mamma sin bursdag, og forberedelser til samfunnsfagsprøve på hele 6 kapitller. Så frykt ikke! Jeg kommer nok ikke til å gi opp bloggingen så lett, og det er vel ikke heelt krise om jeg ikke får blogget hver dag heller akkurat? 

Apropo bursdag... det er utrolig mye bursdagsfeiringer for tiden! Hele 4 bursdager på 2 helger! Det kan kanskje bli litt vel mye i lengden? Men, det er jo ingen som kan nekte for at det er utrolig koselig med en bursdag i ny og ne. Men, jeg tror det går helt fint hvis denne helgen som kommer blir helt fri fra bursdager.

Og siden bloggen min baserer seg for det meste på foto, så skal jeg slenge ut enda noen flere bursdagsbilder, fra min kjære mammas 50-års-dag, Som vi feiret på jacob Aal på selve dagen. Min kjære mamma og kusine

 

Pappa og megJeg bestillte herlig tapas!Og til dessert; en helt utrolig herlig bringebærsorbet (min favoritt-is) sammen med friske jordbær og annanas.
Besteste bestevennen min! I love you


De kule indianerne og den sinna piraten!Meg og bursdagsbarnet

Utrolig hyggelig bursdag, med herlig mat, herlige mennesker, latter, sang, dans og masse morro.

Vi var tilsammen 18 jenter tror jeg, og hver enkelt av oss hadde kledd oss ut, utrolig gøy!

Det er så ofte det bare er helt vanlige A4 bursdager, men denne bursdagen var noe for seg selv.

Har du hatt en fin lørdag?
Alle 3 bikininene er så utrolig søte! Har så lyst på en av de selv.

Hvilken bikini likte du best?
Snart kan jeg bruke disse godbitene! Can't wait.Hva syntes du?

ps: Bare å spørre hvis du lurer hvor noe er fra.Jeg digger virkelig http://carolinesmode.com/stockholmstreetstyle/?p=11 her kan man virkelig finne masse inspiriasjon!

De veldig store, sylskarpe og flotte detaljerte oufit bildene gjør det noe helt profesjonellt, det er noe helt annet enn outfit bilder tatt med selvutløser. Virkelig en stor inspirasjonskilde!

Jeg klarte visst å sove helt fra jeg kom hjem og fram til nå, ganske utrolig egentlig! Hvordan kan jeg faktisk klare det? Kanskje ikke så rart når man er våken til sent på natt for å øve til en prøve. Det blir ihvertfall gode resultater på denne prøven regner jeg med, så det var vel egntlig verdt det, selvom det høres veldig ille ut. Men, sånn kan det gå når man ikke bruker tiden på dagen fornuftig.. uff... jeg er egentlig litt for god på det der.

Andre som kjenner seg igjen?
Far far - Yael Naim, utrolig nydelig sang!

Andre som også elsker våren?
Hannah sin bursdag ble feiret på Olivia som ligger nederst i Bogstadveien! Det er helt utrolig koselig og fint der, for de som ikke allerede har vært der før. Dessuten er det veldig god mat der, til en ikke så alt for ille pris.Så det ikke koselig ut?

Jakke: Zara / Bukse: Marco polo / Sko: husker fortsatt ikke.. / Veske: Miu Miu

Idag har jeg vært i enda en til bursdag! Veldig koselig faktisk, vi spiste lunsj på Olivia som ligger nederst i Bogstadveien. Vi var 8 jenter som spiste og koste oss, legger ut bilder nå snart.

Hva syntes du om outfitet? Hatt en fin søndag?


Imorgen skal jeg i bursdagen til min kjære Kari, og jeg trenger litt hjelp fra dere lesere.

Hvilket antrekk syntes dere jeg burde bruke i bursdagen?


I det siste har det blitt in igjen å pynte seg med påfuglfjær, noe som var veldig in tilbake på 80-tallet.

Jeg er så heldig at jeg fant et par helt ubrukte påfugløredobber på loppemarked, Jeg hadde faktisk glemt de helt, men nå skal jeg virkelig begynne å bruke de igjen.Hot or not?


Nå skal jeg legge alt som skjer for tiden litt bak meg, ta livet med et smil, ta fysikkprøven med storm og helgen med et digert smil. Jeg digger at kun en liten positiv tanke kan endre så mye.

Er du enig?
Andre som liker å pynte neglene sine med rosa neglelakk?

Jeg eeelsker rosa neglelakk, det er som prikken over I'en.

Det gjør antrekket ditt komplett, og funker perfekt sammen med rosa lepper.
Bildet: Er tatt av meg på en fotballbane, med Sofie og Eva som hopper.

 

I kunst og håndverken på skolen så driver vi med selvvalgt prosjekt, og jeg har valgt å lage en fotobok med et tema. Jeg er ikke helt sikker på hvilket tema jeg skal ha til fotoboken ennå, men jeg lurer på om jeg ikke skal satse på temaet lykke. Med dette temaet kan jeg ta bilder av ulike ting som får fram følelsen av ekte lykke, det kan være alt fra et ekte vennskap til en tigger på gaten som faktisk ser glimt av lykke når han får en tjuekroning av meg. Jeg tror dette kan bli et spennende prosjekt, og jeg gleder meg til å fortsette å jobbe videre med fotoprosjektet!

Hva syntes dere om ideen til fotoprosjektet mitt?

Formidler bildet lykke?
Her kan dere se mine favoritter

Andre som også har fått sin elsk for denne kolleksjonen?


Jeg kan ikke akkurat si at jeg ser så veldig smart ut på disse bildene, men det er ikke så fryktelig enkelt å få knipset slike hårbilder som det kanskje ser ut som. Men, utrolig gøy var det ihvertfall! Også kom jeg plutselig til å tenke på sangen til Willow Smith, "I whip my hair back and forth" den er så utrolig kuul.


Nå skal jeg ligge å kose meg i sengen med boken øya og herlig duftelys ifra Voluspa! Jeg elsker virkelig å drømme meg bort i handlingens landskap på Spinalonga. Foreløpig har jeg ikke kommet så langt i og med at jeg ikke har tatt med tid til å lese i boken. Men, når jeg først tar meg tid til det så er det skikkelig vanskelig å legge den vekk.                                                                                  Dette blir en fin avslutning på helgen! Ha en fortsatt fin kveld kjære lesere.

Andre som har lest/leser boken Øya?

Idag dro jeg og Marie til karl johan i det deilige vårværet. Det var utrolig var skikkelig deilig at solen skinte for en gangs skyld! Vi avsluttet turen til karl johan med en skikkelig god lunsj på druen. Jeg bestillte en cesar salat, mens Marie bestillte en skikkelig god fiskesuppe. Jeg har hatt en veldig fin dag idag!

Andre som har kost seg i det herlige vårværet?

 
Skjerf: Filippa k / Skinnjakke: Gina Tricot / Harlemsbukser: H&M / Sko: husker fortsatt ikke navn på skobutikken? Genser: Designer Remix Collection / Veske: Miu Miu

You like?
Jeg elsker virkelig stilen til jenta ifra bloggen the blonde salad! Helt utrolig inspirerende stil.

Hva syntes du?

Skjorte: Gina Tricot / Bukse: Juicy Couture / Acne kopier, sko: hva var det skobutikken het igjen?

Veldig enkelt og classy andtrekk spør du meg! Jeg elsker virkelig mine Acne kopier.

Hva syntes du om outfitet?Gleder meg til jeg kan legge vekk vinterskoene mine og bytte de ut med vårsko!

Foreløpig er jeg på jakt etter helt splitter nye vårsko, og jeg har tittet litt på hjemmesider som Nelly og Asos.

Her er noen av skoene som falt i smak!

Hvilken sko likte du best? Og hva slags type sko har du planer om å bruke til våren?

 
Nå har jeg endelig fått portrettbilde mitt! Først var jeg veldig nervøs for at det ikke skulle bli noe som helst fint, men når jeg tittet på det så ble jeg faktisk ganske positivt overassket. Vanligvis pleier jeg å bli uheldig på klassebilder og portrett bilder, men denne gangen var ikke resultatet så verst. Det er ikke sånn at jeg tenker "wow, dette var et heldig bilde av meg!" jeg tenker vel heller "Det kunne vært et mye verre bilde."

Hva syntes du om portrettbildene mine?


Istad var jeg på spinning timen på elixia! Utrolig deilig følelse man sitter igjen etter en skikkelig god treningsøkt.

Jeg prøver å trene minst 2-3 ganger i uken, alt fra zumba, spinning, pilates og tredemøllen.

Føler meg bedre både fysisk og psykisk etter litt trening, og jeg angrer ikke et sekund på medlemskapet!

Andre som liker å være sporty?Etterpå koste jeg og mamma oss med ferske reker! mhmm, skikkelig sommerfølelse igrunnen.


Er ikke denne fersken rosa bayswater vesken ifra mulberry helt nyydelig??

Det syntes jeg ihvertfall! Lurer på om jeg ikke skal spare meg råd til denne skjønnheten.

Hva syntes du?
  
 Utrolig mange søte og yndige kjoler! Jeg tror faktsik jeg skal kjøpe en av de selv.

Hvilken kjole likte du best?

Jeg lekte meg litt bak kameraet istad, utrolig morsomt faktisk!

Hva syntes du om bildene?

Jeg koste meg med herlige fastelavensboller og Elle.


Resten av dagen tilbringte jeg med mine to aller beste venner, Marie og Nikki!
Har du hatt en fin fastelaven?


Endelig et skap hvor jeg har plass til alle klærne mine!

Skapet har jeg innredet helt selv på ikea.no, hvor jeg kunne velge alt stæsj og tilbehør jeg kunne ønske meg.

Jeg er utrolig fornøyd og hadde aldri trodd at det kom til å bli så fint!

Hva syntes du om det nye skapet mitt?


Hei kjære blogg! Nå skal jeg starte å blogge litt igjen.

Grunnen til dette er at jeg endelig har fått tilbake et speilreflekskamera i topp10 form etter 3 ukers reprasjon.

Jeg er så glad! Endelig kan jeg ta sylskarpe bildet med kameraet mitt!

Gleder meg til å oppgradere og oppdatere bloggen min fremover.

Håper du vil finne bloggen min interessant og leseverdig.

Stor klem fra