Bare stygge ting på loppemarked sa du?

Mange er skeptisk til loppemarkeder, og finner sjeldent noe fint. Men, da har de antaglivis ikke tatt seg ordentlig god tid og sett nøye etter, for før du vet ordet av det ligger det en skatt rett foran deg. For meg er det som å gå på skattejakt når jeg roter rundt i kleshauger på loppemarkeder. Det er billig, itilegg til at jeg syntes det er spennende å tenke på at det man kjøper på loppemarked har en hel historie med seg. Desverre er loppemarked sessongen snart slutt, og jeg har bare fått vært på 4 loppemarkeder. Men, jeg har ihvertfall fått shoppet litt.

Miu Miu vesken som jeg og Marie fant på loppemarked ifjord!

Hva er ditt syn på loppemarkeder?

Én kommentar

Mari

23.mai.2011 kl.09:54

Ser ut som om du har fått noen skikkelige kupp! Jeg elsker loppemarkeder, alt er så billig og man finner utrolig mye bortgjemt som egentlig er veldig fint :)
Takk for kommentaren!

Anette

15, Oslo

Jeg er en jente på 15 år som har en lidenskap for mote, musikk og foto. Blogging er foreløpig bare en liten hobby for meg, som jeg skrur av og på. Jeg synes blogging generelt er en morsom måte å utrykke seg på. Jeg er kanskje ikke den beste bloggeren, men alle kan ikke være like gode!

hits